Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

 

Seznamy ztracených a nalezených věcí

Kalendář

Svátek

Dnes je 24.10.2018

Svátek má Nina

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Den OSN
  • Světový den rozvoje informací

Univerzální překladač

Překlad (translations)

Czech English French German Italian Polish Russian Spanish

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 3
DNES: 243
TÝDEN: 1315
CELKEM: 488990

Aktuální počasí

Počasí dnes:

24. 10. 2018

zatazenosde

Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo déšť. Denní teploty 8 až 12°C. Noční teploty 8 až 4°C.

Exporty do RSS

RSS 0.91 RSS 1.0 RSS 2.0 Atom 1.0

Obsah

 

G D P R

Nařízení (EU) 2016/679 neboli GDPR (General Data Protection Regulation) představuje právní rámec ochrany osobních údajů platný na celém území EU. GDPR přebírá všechny dosavadní zásady ochrany a zpracování údajů, na nichž je unijní systém ochrany osobních údajů postaven. Obecné nařízení od 25. května 2018 stanovuje pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak obecné nařízení od 25. května 2018  nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, který v současné době stanovuje povinnosti a práva při zpracování osobních údajů.

Pro splnění povinností vyplývajících z obecného nařízení rada města Kožlany schválila dne 21.05.2018 směrnici pro nakládání s osobními údaji.  Dále GDPR zavádí povinnost jmenovat pověřence pro ochranu osobních údajů. Hlavním úkolem pověřence DPO (Data Protection Officer) je monitorování souladu zpracování osobních údajů s povinnostmi vyplývajícími z nařízení, provádění interních auditů, školení pracovníků a celkové řízení agendy interní ochrany dat.

Pověřencem pro ochranu osobncích údajů byl jmenován pan Jan Mudra, tel.: +420 728 609 270, email: jan.mudra@sms-sluzby.cz

 


 

Zde jsou dostupné dokumenty přijaté v rámci implementace GDPR do činností města a městského úřadu:

 

Směrnice pro nakládání s osobním údaji

Smlouva o poskytování služeb pověřence pro ochranu osobních údajů